Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Lördag 24 september 17:18

Nästa träning

Tis 27 Sep 20:00-21:00

Ja(5) | Nej(1) | Info

Ja (5): #96 #68 #21 #77 #5

Nej (1): #20

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det har slutat regna litegrann. - Eje Elgh
 
 
 

Matchreferat

 

30 min innebandylektion

Söndag 2 mars 2008

Sköle hade inte någon av sina större dagar denna söndag. Första målet för dagen trillade in bakom en skymd Thomas Lundgren redan efter knappa minuten. Tvåan kom inte långt efteråt. #77 Sundin lyckades sedan sno bollen bakom offensivt mål och på egen retur slå in bollen i Expancels kasse. Detta skulle visa sig bli lagets enda mål framåt för dagen.

I halvtid stod det 1-4 på resultat tavlan och GM Welander har lyckats med konsstycket att bryta av sin 10:e? klubba för karriären och kasta det splittrade plastmatrialet i väggen. Lyckligtvis drabbades inte laget av någon utvisning i detta läge utan blev bara decimerad i form av avbytare. Även Lars Humble klev av - med en värkande hand och allmänt olycklig tyckte han att han passade bäst på läktaren. De få tappra som var kvar på planen försökte spela av matchen, men lyckades knappt med det. Bollarna studsade verkligen Expancels väg denna dag och matchen slutade med 1-8 i baken.

Sköle gör som sagt ingen bra match men gör ändå långt ifrån sin sämsta match. Expancel spelar riktigt bra och det ska de ha cred. för.

Tjompen gör, trots 8 insläppta, en hel del räddningar och är bäst i Sköle denna dag. Nu samlar Rhinos styrka för att göra en bra onsdagsträning. Det är grunden för vinst nästkommande helg.

Deltog gjorde: TL,FW,LH,HJ,PB,MB,RS,NK,AS,SJ

Boxscore

Sköle Rhinos - Expancel 1-8 (-)
1-2 Robert Sundin

Senaste matchreferaten