Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 5 juli 09:01

Nästa träning

Tis 5 Jul 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Innern går ohyggligt fort... och han faller!!! Nej ursäkta mig, det var en längdhoppare. - Bo Hansson under final på 400 m häck
 
 
 

Matchreferat

 

Bitter förlust för Sköle

Söndag 12 februari 2006

Sköle har visat i början av serien att man lugga varje lag i serien på poäng. Även i denna match var det ytterst nära med en skrällpoäng för Skölelaget.
Trots att det var Telia som började bäst med ett flertal fina målchanser, bl.a ett ribbskott, så var det Sköle som tog ledningen genom Markus Blomkvist, som därmed gjorde sitt andra mål denna säsong. Även andra målet kom från en Sköleklubba - #11´s. Beskrivning på målet behövs inte, såg ut som de flesta som vår egen "Skäggbiff" brukar göra. När sedan Telia bröt ett uppspelsförsök och förvaltade det på bästa sätt så var det reducerat. Micke Andersson gjorde sedan en patenterad "dam-nigning" och åkte ut för liggande spel. Sköle har inte gjort sig kända för att vara effektiva att döda powerplay denna säsong. Dagens match var inget undantag. 2-2 var ställningen i halvtid.
Matchbilden var ganska väntad. Ett hårt jobbande Sköle mot ett taktiskt spelande Telia. Arbetet gav utdelning i början av andra då Sundin får en väl tajmad passning av #5 Blomkvist och stöter bollen bakom en skymd Telefonbolagsväktare. Olyckligtvis kommer kvitteringen tämligen omgående. Även denna gång efter ett powerplay när syndabocken hette Humble. När sedan Karlsson ger Sköle ledningen på nytt och Burken har chansen att utöka ledningen, men skjuter i stolpen, kan man i efterhand säga att matchen avgjordes. En felaktigt dömd utvisning på Sandström blev startskottet till 4-4 och sedan 5-4 till Telia.
Tyvärr är det så att samtliga tre utvisningar i dag resulterade i mål. Två av dessa hade vi dessutom kunna undvikit. Ser vi till det sportsliga så gör vi en bra kämpamatch men orkar inte riktigt hänga med i numerärt underläge. I 5 mot 5 i en hel match kan vi lika väl vinna matcher som denna. Kenneth Fahlberg gjode comeback och såg pigg ut i benen. Förhoppningsvis får vi se fler inhopp från denne under våren.
Peter Larssons söner fungerade mycket bra i "holken" och detta kan nog mycket väl vara lösning på barnpassningsproblemen framöver.
Mest framträndade i dagens Sköle var Stefan Johansson. Mest minns vi sidoledsförflyttningen där han räddar med sulan vid andra stolpen. Sällan har det givits så stora applåder på läktaren.

Deltog gjorde: SJ,KF,MA,AS,NK,RS,MB,LH,DB,PL

Boxscore

Telia Mobile - Sköle Rhinos 5-4 (-)
0-1 Markus Blomkvist, (Nicklas Karlsson, Lars Humble)
0-2 Nicklas Karlsson (Kenneth Fahlberg)
2-3 Robert Sundin (Markus Blomkvist)
3-4 Nicklas Karlsson (Andreas Sandström)

utvsiningar:
2 min Mikael Andersson, liggande spel
2 min Lars Humble, osportsligt uppträdande
2 min Andreas Sandström, charging

Senaste matchreferaten