Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 16 augusti 05:48

Nästa träning

Tis 16 Aug 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

...och Sverige tar ut negern och sätter in en zigenare. - Bulgarisk TV
 
 
 

Matchreferat

 

Ytterligare ett felsteg

Söndag 1 mars 2015

Förlusterna duggar tätt för Sköle Rhinos och dagens match mot Högomsmännen borde varit en match där man skulle haft goda chanser på 1 eller 3 poäng. Men det blev ytterligare än nollpoängare.

Sköle hade stor trupp och Blomkvist och D.Björklund ställde över sig själva för att slippa trängas på bänken. På planen var det inledningsvis händelsefattigt och ingen av lagen skapade speciellt mycket. Högomsmännen fick ett frislag mitt på Sköles planhalva och kunde strax därefter ta ledningen på 0-1

Minuterna senare kunde HM få ett avslut utifrån som Micke oturligt styrde rakt ut och deras gubbe kunde enkelt visa vem som var starkast framför mål och rullade in 0-2.

Efter halvtidsvilan försökte Sköle bli mer offensiva och kompisarna Fälldin och Olsson hittade varandra och efter en trång situation där den senare kunde reducera för Sköle. (Olssons andra mål för säsongen).

Sköle har tidigare haft som signum att "göra jobbet" och vara tunga att möta. De senare matcherna har gått i fel riktning och denna match var inget undantag. 1-3 kom efter ett besök "köksvägen".

Sundin lyckades reducera till 2-3 då Olsson slagit in ett genialiskt pass framför mål och #77 viftade med klubban i blindo - och träffade.

I stället för en massiv press på slutet blev #12 Moreau olycksfågel då backen missade ett uppspel och 2 mot 1-läget resulterade i mål.

Sköle har sig själv att skylla i denna match och var för uddlösa framåt kombinerat med att man inte är tillräckligt tuff i försvaret.

Vikberg i målet räddade de orangea många gånger denna dag och är den som höjde sig.

Nu har Sköle tre raka matcher framför sig där man inte förväntas ta några poäng. Kanske kan man skrälla och få till ett trendbrott.

Noterbart :
* Peter Fälldin är tillbaka efter skada och noterads för sin första poäng för klubben.
* Sponsorn Celsius var på plats och apelsinsmaken låg bakom Sundins mål. (Olssons val är ännu okänt.)
* Det är numer delad ledning i Skytteligan och Engström planerar att "dubbla-grogga" nästa vecka för att få ensam ledning igen.
* Sköles läge ser inte alls bra ut, men i de två sista matcherna möter man Ortviken och Semlon som kan vara inblandade i en kamp om kvalplatserna.
Deltog gjorde: MV,PB,JW,AM,RO,PFä,RS,JÅ,DJ,KE,CJ

Boxscore

Högomsmännen - Sköle Rhinos 4-2 (2-0)
  • 1-0
  • 2-0
  • 2-1 Rickard Olsson (Peter Fälldin, Pierre Björklund)
  • 3-1
  • 2-3 Robert Sundin (Rickard Olsson)
  • 4-2

Senaste matchreferaten