Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 16 augusti 06:29

Nästa träning

Tis 16 Aug 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Bollen tar Campbell på bröstet och går ut till hörna. - Andreas Ravelli
 
 
 

Matchreferat

 

Decimerat Sköle gick på knäna

Söndag 16 november 2015

Sköle såg ut att ha de perfekta förutsättningarna i den näst sista matchen i serien. Tre poäng skulle bärgas och 11 spelare var anmälda.

Men som de 10 små chokladpojkarna blev manfallet stort. Efter att #1 Vikberg lämnat in handduken strax innan match (lower body injury) följdes detta upp av att #17 Jerzewski inte kunde spela (bruised thigh) samt att #97 Clemens valde att avstå av säkerhets skäl, pga förra veckans skada (upper body injury). Som grädde på moset försvann även #5 Blomkvist - förmodad "alcohol supreme mess disorder men officiellt out of body injury".

#12 Moreau är fortfarande Jet-lagged och har tiden inställd på Kantarellvägstid, vilket är 10-15 efter övriga regionen.

Det betydde att Sköle började matchen utan avbytare och med #88 Hägglund i mål. Man var också det överlägset bästa laget och tog också ledningen rättvist med 1-0 genom #10 Olsson.

Ganska tidigt började Sköles andetag bli allt med flämtande och Trixbos enorma bänk (var man 14 spelare totalt?) trummade på. Man kvitterade Sköles ledning med ett skott bakom en skymd Hägglund.

I andra halvlek skapade Sköle en mängd heta chanser, bl.a annat hade man en boll i virket. Lite ironsikt blev det den en halvträff, mitt framför Trixbos kasse, som gav Sköle ledningsmålet - som senare skulle bli seger målet. I gröten bland viften klubben fick #96 Engström bollen att gå i en båge över målvakten och bakom målet.

Vilda protester från Trixbo men ingen respons från domarna. Engström har en tendens att göra de mest fula målen - och detta var nog det allra fulaste. Men ack så viktigt!

Sköle redde ut stormen och tog de tre poängen. Nu är klubben helt klart för minst kvalmatch och har mycket goda möjligheter till avancemang. Man behöver minst en poäng i sista matchen mot GDM för att med säkerhet kunna plocka ut div.1 biljetten.

Deltog gjorde: JH,JW,AM,RS,JÅ,RO,KE

Boxscore

Trixbo - Sköle Rhinos 1-2 (1-1)
  • 0-1 Rickard Olsson (Jörgen Värme, Robert Sundin)
  • 1-1
  • 1-2 Kristoffer Engström (Robert Sundin, Rickard Olsson) GWG

Senaste matchreferaten