Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 5 juli 09:02

Nästa träning

Tis 5 Jul 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

4 minuter före matchen får Vicenza in kvitteringen! - Thomas Nordahl
 
 
 

Matchreferat

 

Delad pott i toppmötet

Söndag 19 oktober 2015

Historiskt sett är mötena mellan Falcon Crest och Sköle Rhinos jämna och målsnåla. Den som innan match besökte skolerhinos.com och kollade in statistiken kunde därför enkelt få kännedom hur denna match skulle te sig - jämnt och målsnålt.

Sköle tog ledningen i första halvlek genom Johan Åberg, som därmed går upp i delad skytteligaledning för Sköle. Johan fortsätter att sätta dit bollar och en möjlig anledning kan vara att han denna säsong kan fokusera på just anfallspelet när han inte behöver vikariera som back.

Tyvärr för Sköles del så var man inte helt skärpt matchen igenom utan slarvade med bollar på fel ställen och det har man ofta i råd med mot serieledarna. 1-1 ramlade in bakom Vikberg som inte kan lastas för målet.

Sköle valde för ovanlighetens skulle att sätta lite press på motståndarna i stället för att falla hem och det gav ofta utdelning. 2-1 målet var en fint exempel där Engström jobbade och jobbade i offensivt vänstra hörn och kunde till slut gräva fram bollen till en fristående Sundin som enkelt fick skicka bollen in i mål.

Men som tidigare varade inte glädjen länge. En "strulboll" hamnade till slut på ett Falconblad och denne knackade till bollen, in i Skölekassen. Turligt men ändå rättvist, sett till hela matchen.

I slutminuten var Sköle ytterst nära att få in bollen när Sundin sköt på halvvolley, centimetern över.

Deltog gjorde: MV,JW,KF,JH,NK,RS,DJ,JÅ,KE,CJ

* Positivt är att Sköle fortsätter att släppa in få mål och Vikbergs trend för att sätta nytt rekord håller i sig. Bara 9 insläppa mål på 6 matcher. Rekordet är 22 mål...

* Åberg kan bli den 6:e spelaren att ta hem Skytteligatiteln för Sköle. De tidigare som har minst en ingravering är Sundin, Karlsson, Jerzewski, D.Björklund och Lodin.

* Fahlberg är nu endast 4 matcher från att nå milstolpen 50 matcher. Dock var junioren W.Sundin bekymrad över att han endast levererar 0.73 mål framåt. Per säsong.

Boxscore

Falcon Crest - Sköle Rhinos 2-2 (1-1)
  • 0-1 Johan Åberg (Jörgen Värme, Robert Sundin)
  • 1-1
  • 2min Falcon Crest Interference (PP = 0 SH = 0)
  • 1-2 Robert Sundin (Kristoffer Engström)
  • 2-2

Senaste matchreferaten