Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Onsdag 25 maj 09:35

Nästa träning

Tis 31 May 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det är inte antalet mål som är viktigast, utan hur jag gör dem. - Zlatan Ibrahimovic
 
 
 

Matchreferat

 

Sköle producerade sex

Söndag 23 oktober 2011

Det var en bufflig match i Ljustadalen på söndagseftermiddagen. Matchen innan var av mycket hög klass och domarna stod förundrade över det höga tempot. Sköles match var - inte fullt lika sevärd - om man inte enbart vill se mål då förstås.

Med mängder av framför allt backar på frånvarolistan tvingades Rhinos att möblera om rejält. Hockeyfanslegenden Humble fick vikariera på backplats tillsammans med Pierre Björklund. I övrigt fanns två avbytare att tillgå i denna match.

Sköle "väljer" allt som oftast att släppa in ett tidigt baklänges mål. Denna gång var inget undantag. Björklund gjorde en fin brytning framför mål och spelade upp i mitten. Tyvärr fick han se fyra svarta ryggar löpa framåt och istället tog trosorna bollen och skickade in 1-0.

Sköle hade mest boll i matchen och var idag, för ovanlighetens skull, effektiva. Kvitteringen kom efter att först Sundin passat Karlsson bakom mål, som sedan fört in bollen framför mål. Returen lyfte "Blomman" in med en backhand - hans första för säsongen.

Innan halvtid duktige Vikberg plocka ut 2-1 bollen bakom sig.

2-2 målet kom tidigt efter paus. Markus Blomkvist hittade Robert Sundin som ur snäv vinkel hittade en lucka vid första stolpen. Direkt efter kommande tekning ville Pink Panties ta en paus eller liknande för man var inte alls berädda och släppte in Nicklas Karlssons 3-2 - till vilda protester. Efter domaröverläggning godkändes målet, helt korrekt.

Ett argt Pink Panties valde sedan att mangla Sundin mot sargen och fick sitta på bokbänken. Sundin uppmanade #11 att få till ett organiserat PP, men marathonlöparen valde att slå frislaget hårt och diagonalt till guldprofilen Jerzewski som avlossade bössan i bortre krysset. Snyggt, och 4-2 på tavlan.

"Blomman" fortsatte sedan att serva Sundin bollar och denne kunde sedan göra sitt andra mål för kvällen. Matchen kändes där avgjorde, men icke..

Ett reduceringsmål slank in bakom en skymd Skölekeeper. När sedan Sköle drar på sig ett frislag nära eget mål, då vet vi vad som brukar hända. Mål och det var nerv i matchen.

Pirre (som var alldeles lagom arg i dag) får sedan en utvisning, något man lyckas reda ut.

Burken fick också göra ett mål idag och är en av aspiranterna på att bli årets skyttekung.

Sköle håller undan och vinner med 6-5 efter ett tråkigt grisspel sista minuterna. Detta var en seger som ger Sköle betydligt bättre möjligheterna framöver, efter de två tunga förluster laget haft i oktober.

Deltog gjorde: MV,PB,LH,RS,MB,NK,DB,DJ

Boxscore

Pink Panties - Sköle Rhinos 5-6 (-)
1-1 ,Markus Blomkvist (Nicklas Karlsson, Robert Sundin)
2-2 Robert Sundin (Markus Blomkvist)
3-2 Nicklas Karlsson
4-2 Dan Jerzewski (Nicklas Karlsson) PP
5-2 Robert Sundin (Markus Blomkvist)
6-4 Daniel Björklund (Nicklas Karlsson)

Utvisningar:
Pierre Björklund, 2 min, slashing.
Pink Panties: 2 min, boarding. Sköle 1 mål.

Senaste matchreferaten