Sköle Rhinos - Sundsvalls snyggaste korpklubb. Vi spelar innebandy i Sundsvallskorpen och har gjort så sedan 1995.
Sköle Rhinos
spelare
lösenord

Glömt lösenordet? | Hjälp

Grundat 1995 || Tisdag 16 augusti 06:38

Nästa träning

Tis 16 Aug 20:00-21:00

Ja(0) | Nej(0) | Info

Ja (0):

Nej (0):

Externa: 0

Max 11 spelare (helst 1 mv, 10 utespelare), målvakter har förtur.


Kom ihåg!

Medlemskap i korpen obligatoriskt.

Det har sett mörkt ut ett tag, men nu ser vi ljuset i tunnan igen. - Jan Maak
 
 
 

Nyheter

 

Bakom siffran: #10

2016-09-26 [12:00] av hemsidan

Hemsidans utsände kommer till intervjun och möts av en tung ridå av mystisk rök, en skum kortlek och obeskrivliga ljudvågor som stilla studsar runt i de svagt upplysta rummet. Dags att ta reda på vad som ligger bakom #10 Olssons val av just nummer 10.
- Välkommen till mitt nav för mitt chakra, säger #10 och kliver upp ur sin lotusställning för att salutera och välkomna innan han hänvisar oss till en plats på mattan bredvid det låga bordet som fyller både tarotkortlekar, rökelser och ljus...
På frågan om varför nummer #10 valdes så tar Olsson ett djupt andetag, håller det en stund och andas sedan ut och börjar berätta.
- För att hitta sifferkombinationens betydelse får man gå långt bak i tiden. Redan på 1400-talet sades det att numret var jordens tal. Det symboliserade jordförbindelse samt uthållighet.
Numret är, som många förstår, en sifferkombination av siffrorna 1 samt 0.
För att riktigt förstå innebörden av kombinationen krävs det att man bryter isär numret i dess minsta beståndsdelar.
- Vi börjar med det första av de två siffrorna i numret; 1an.
Siffran 1 är indivens och enhetens tal och representerar ambition säkerhet. Det sägs vara lyckobringande att bo på nummer 1. Många festivaler som hyllar naturen infaller den 1:a i månaden, det är bra att påbörja nya projekt med talet ett i tanken.
- Det är även talet för möjligheter och förståelse av dina individuella handlingar och hur de påverkar din omvärld. Ett är talet för fokusering målmedvetenhet och acceptans.
Olsson avbryter en kort stund för att tända ytterligare en rökelse och bläddra lite i tarotkorten, sen fortsätter han.
-0:an är en mer givmild siffra som också förknippas med tarotkortet Narren. Det är oskuldens tal och associerar med fullständig tillit. Talet uppmanar dig med att ta chanser med öppet hjärta och utlovar i gengäld att universum kommer att stötta dig.
- Jag valde nummer 10 för att jag anser att jag är, precis som nummer 10, en kombination av siffrorna 1 och 0 samt dess innebörder.
Lite yr och huvudet fyllt med både rökelse och tokigheter så bestämmer sig hemsidans utsände att avsluta intervjun innan Olsson går lös på Tarotkorten för att se vilket elände som väntar...

Läst 3635 ggr

Artikelserie


Profiler - Aktuell trupp i nummerordning

Sök nyhet

Här kan du söka på enstaka ord eller del av ord eller meningar, finns tecknen du skrivit i sökfältet i databasen så visas inläggen.

Sökord:

Senaste rubrikerna

Nyheter vi minns, eller inte...

För 5 år sedan

Träningstiderna klara

2017-08-09 [09:56] av hemsidan

Det blir torsdagar som vi flexar våra muskler i Ljustadalens idrottshall mellan 21 och 22 nu i höst/vinter. Inga förändring här inte.

» Läs hela Träningstiderna klara

För 8 år sedan

Se hit!

2014-08-13 [13:17] av hemsidan

Skolerhinos.com presenterar en nyhet! Klicka bara på länken så får du se vad det är!

» Läs hela Se hit!